Een nieuwe look

Zoals in mijn eerste post al aangekondigd dat zou gaan gebeuren, heb ik zojuist de look van het blog aangepast. De eerste stijl viel achteraf toch wel tegen, te druk en moeilijk te lezen.
Deze is stukken beter!

Gisteravond heb ik onze website (http://www.littlelimburg.nl) live kunnen zetten. In het begin lukte me het echter niet om de gemaakte home page ook daadwerkelijk als eerste pagina te krijgen, maar zoals zo vaak al het geval is geweest bij zo veel dingen, bracht het AllesAmerika forum wederom uitkomst. Met dank aan Roland en Martijn lukte het gisteravond dan toch (’t was een echte newbie-fout: de pagina hernoemen tot ‘index.html’ et voilá!).

Mijn blog en het fotoarchief had ik al gekoppeld, dus dat betekende dat nu alles in de basis goed stond. Uiteraard ga ik nog heel veel eraan knutselen om alles meer te ‘personalizen’, maar dat komt nog wel. Belangrijkste is dat de fundering er ligt!

Ik heb ook mijn ouders gebeld, en hen de website op laten roepen. Ze vonden het geweldig! Mijn moeder merkte op: “Afgelopen donderdag had ik dit niet leuk gevonden, maar nu vind ik het echt heel leuk”, en mijn vader zei al tegen mijn moeder “Kijk, zo kunnen we dan straks ook contact houden!”.
Het lijkt erop dat de acceptatie meer en meer begint te komen. Gelukkig maar!

Anna heeft vandaag en gisteravond op allerlei autowebsites rondgesnuffeld, om te kijken wat voor auto’s we zouden kunnen kopen als we eenmaal daar zijn.
Het is natuurlijk wel leuk om zo een indruk op te doen, maar het is ook nog veel te vroeg daarvoor, natuurlijk. We zullen immers eerst werk moeten zien te krijgen, en dan bepaalt het salaris het budget voor de auto, en dat budget bepaalt dan wat voor een auto het zal worden.
Liefst willen we een 4×4, zoals deze Chevrolet TrailBlazer die we hadden gehuurd omdat we graag de bergen ook in willen, maar voor een eerste auto is dat misschien wat te hoog gegrepen.

Ach ja, we zullen zien – er is niks mis met dromen en ambities!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.