De eerste entry!

Tja, en zo had ik ineens een blog.

 Ik heb nooit echt interesse gehad in zaken als Hyves, MySpace, Facebook, enz. Ook heb ik nooit een blog gestart, omdat ik gewoonweg niks had om over te schrijven (niet dat dat een reden is om geen blog te hebben, zo blijkt als je sommige blogs leest).

Nu we echter definitief hebben besloten om de verhuizing door te gaan zetten, wordt alles ineens anders. Dan lijkt een blog ineens wel toegevoegde waarde te hebben.
Niet alleen kun je de dingen zo een beetje van je afschrijven, maar ook kun je een leuk (nou ja, hoop je dan) overzicht bijhouden van de ontwikkelingen in de aanloop naar de verhuizing.

Zijn we eenmaal verhuisd, dan zal het blog worden bijgehouden om onze familieleden, vrienden, bekenden, oud-collega’s en AllesAmerika-forumgangers op de hoogte te houden van wat er in ons leven gebeurt.

Maar zo ver is het nog lang niet. De komende maanden zal ik dit blog zoals het hoort regelmatig bijwerken, en een beeld geven van hoe voorspoedig (of niet) de verhuizingsvoorbereidingen verlopen.
De vormgeving die het nu heeft zal het denkelijk niet blijven houden (ik ben er niet 100% tevreden over) maar je moet toch ergens beginnen, nietwaar?

 Goed, tot zover de allereerste post!

One Response to “De eerste entry!”

  1. Danny

    Heel veel succes met jullie plannen!!!

    Dan (AllesAmerika forum).

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.