Hoofdpijn

Vanochtend werd ik wakker met de ergste hoofdpijn die ik in jaren heb gehad. Wat ik ook deed, niets hielp: Advil, veel water drinken, koffie, Gatorade, het maakte allemaal niets uit.

Het was zo’n hoofdpijn die ervoor zorgt dat je nergens tegen kunt: het licht was te fel, de radio in de auto op weg naar het werk moest uit, en elke hobbel in de weg deed pijn. Eenmaal op het werk aangekomen werd ik zelfs misselijk ervan. Het liefst was ik helemaal niet naar het werk gegaan, zo erg was het, maar ik had nu eenmaal enkele dingen die per se vanochtend gedaan moesten worden en die op kantoor gedaan moesten worden (anders had ik wel van thuis uit gewerkt).

Nadat die “must do’s” achter de rug waren, zo rond half elf, ben ik naar huis gegaan, om de rest van de dag van thuis uit te werken. Liever thuis in bed zitten of liggen te werken dan op kantoor.

Waarschijnlijk was het de stress van de afgelopen weken, en met name de afgelopen dagen, die eindelijk zijn tol eiste. Ik heb dat altijd al gehad: na een periode van intensieve spanning en stress komt er op een bepaald moment de dag waar die spanning zich ontlaadt, en dat uit zich bij mij altijd in flinke hoofdpijn. Ik had het echter al heel lang niet meer zo erg gehad.

En ik zal vast nog wel eens zo’n dag krijgen. De ergste stress is nu zo’n beetje voorbij, nu we weten dat we de hypotheek wel zullen krijgen. Het is alleen nog even afwachten hoeveel het per maand zal worden, en zoals gezegd bepaalt dat ook hoeveel we nog uit kunnen geven aan de badkamers. We hebben wel een idee, maar het zou fijn zijn als we wat meer zekerheid hadden dan alleen een idee.

Als mijn vermoeden klopt, dan hebben we nog zo’n $6000 om uit te geven aan upgrades voor de badkamers en de rand rond de open haard om binnen het budget te blijven. En dat moet toch wel lukken, eigenlijk. Ik had gisteren al een email aan Lauri gestuurd met de vraag hoeveel het maandbedrag zou zijn als we dit zouden uitgeven in het design center, maar ik wacht nog steeds op een antwoord. Lauri heeft het ontzettend druk, zei Sue al, dus ze zal deze niet zo dringende vragen lagere prioriteit geven.

Ach, we hebben nog even. Als ik maandagochtend nog geen antwoord op deze vraag heb dan bel ik haar gewoon; dan weten we tenminste iets meer als we om 13:00 uur in het design center aankomen.

En intussen ga ik me dan maar mentaal voorbereiden op de verdere aankomende stress rond de hypotheek… en meer hoofdpijn!

2 Responses to “Hoofdpijn”

  1. Jacqueline alias Jasmino

    Beterschap, Dennis!

  2. Paul

    Geit euver.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.