“Innovation of the Year” – Slot

Een paar dagen geleden schreef ik over de verkiezing van de “Innovation of the Year”.

Vanochtend was het dan zo ver: tijdens de “innovation meeting” van deze maand zou de winnaar bekend worden gemaakt.

Natuurlijk werd er gewacht tot aan het einde van de meeting met de bekendmaking. We wisten natuurlijk al dat we bij de laatste twee zaten, maar niemand had iets losgelaten over de mogelijk winnaar dus alles was nog mogelijk.

Doug, de VP, begon met een korte samenvatting van de ideeën van de vijf finalisten. Leuk, maar we wisten dat drie ervan eigenlijk al niet meer meededen; uiteraard was dit echter om tijd te rekken en om de spanning verder op te bouwen.

Na een pijnlijk lange tien minuten was het dan eindelijk zover. De nieuwe slide in de presentatie verscheen:

And the winner is…” –

en op de volgende slide verschenen onze namen helaas niet…

Jammer!

De andere “innovation” bleek met welgeteld één stem verschil te hebben gewonnen. So close! De twee winnaars moeten de week vrij en de $500 delen, dus elk kreeg VISA Gift Cards ter waarde van $250, en twee of drie dagen betaald vrij.

Echter: als troostprijs kreeg iedereen die niet de eerste plek had behaald een VISA Gift Card van $100 – dus ik ook – en dat is toch weer leuk meegenomen!

3 Responses to ““Innovation of the Year” – Slot”

  1. Elke

    Pech dat je niet de uiteindelijke winnaar was (maar uiteindelijk hou je er evenveel geld aan over, enkel die verlofdag heb je niet). Jullie hebben et in ieder geval ver gebracht!

  2. Petr@

    Jammer, ik had het je gegund. Vooral natuurlijk die betaalde vrije dag. Maar die 100 dollar is natuurlijk ook erg fijn.

  3. Aïda

    Jammer dat jullie niet gewonnen hebben. Maar ja, de hele experience was natuurlijk al leuk. En goed voor je ego dat het idee zo ver is gekomen.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.