Eindelijk! Een update!

Hallo trouwe lezers (als die er nog zijn)!

Van verschillende kanten heb ik de laatste tijd de vraag gekregen of alles nog wel goed met mij/ons gaat omdat ik al een hele tijd niets meer op mijn blog heb geschreven.

Ik kan jullie geruststellen: alles is hier helemaal prima. De reden dat ik de laatste maanden niets meer heb geschreven is dat ik het op het werk zó ontzettend druk heb gehad, dat ik eenmaal thuis gewoon geen zin meer had om nog iets achter de computer te ‘moeten’. Het was niet zo dat ik niet wilde, ik had er gewoon de puf niet voor.

Op mijn werk gaat alles nog uitstekend. Ik krijg zelfs steeds meer verantwoordelijkheden, ook al leidt dat wel tot meer drukte (en tot het niet schrijven van nieuwe blogs).

Naast de verantwoordelijkheid voor het Implementations team kreeg ik al de uitdaging om onze nieuwe customer service organisatie op te zetten, maar daarnaast ben ik nu ook nog eens betrokken in twee nieuwe projecten rondom nieuwe producten, en ben ik (blijkbaar) nu ook in de rol terecht gekomen dat als een klant problemen heeft en speciale klantenservice-aandacht nodig heeft ik degene ben die bij de klant langs moet gaan. Twee maanden geleden ben ik naar een klant in North Carolina moeten gaan, en over twee weken moet ik naar een klant in Missouri. Het reizen hoeft voor mij niet zo nodig, maar het is wel leuk om het vertrouwen te krijgen om het tot een goed einde te brengen met de klant.

Mijn baas is een paar weken geleden een week bij ons op kantoor geweest, de eerste keer sinds ik aan hem rapporteer. Aangezien nog niet zo heel lang met hem had gewerkt had ik geen idee hoe hij over me dacht, dus ik was ontzettend benieuwd daarnaar. Op de een of andere manier had ik zo het idee dat hij niet al te tevreden was met me, maar desgevraagd zei hij “I think the world of you” – en in één klap was ik weer helemaal tevreden.

Het is dus druk, maar het gaat wel nog allemaal goed!

Verder zijn we eind maart een paar dagen op vakantie geweest naar Taos in New Mexico. We zouden in eerste instantie met vrienden naar New Orleans gaan, maar dat is door omstandigheden niet door kunnen gaan. New Mexico was echter een prima alternatief! Het was onze eerste vakantie in een jaar tijd, maar we hebben wel genoten. We hadden een ontzettend leuke kamer in een Bed & Breakfast geboekt (www.taos-cottonwood.com) met een privé ‘deck’ met privé hot tub.

Cottonwood Inn, Taos, New Mexico

Hot Tub

We hebben elke avond heerlijk een uur of twee in de hot tub gezeten, met een drankje erbij, onder de sterren en de volle maan – lekker ontspannen. Voor de rest hebben we heerlijk gegeten en gedronken, veel van de omgeving gezien, en ook nog wat leuke dingen voor in huis gekocht.

Mijn ouders zijn ook nog op bezoek geweest (ze zijn afgelopen dinsdag weer vertrokken), en zij hebben op huis, hond en kat gepast tijdens onze korte vakantie. Zoals altijd was het ook nu weer heel gezellig.

Ander nieuws is dat ik me nu ook heb aangemeld bij de 501st Legion, de vrijwilligersorganisatie die in Star Wars kostuums bij allerlei evenementen aanwezig is, en veel geld aan donaties binnenhalen voor het goede doel. Anna is al langere tijd lid, en is al lang bezig om mij over te halen om ook naar de ‘Dark Side’ te komen. Ik was altijd een beetje sceptisch over de groep en lidmaatschap, maar nu ik bij een aantal evenementen ben geweest, diverse andere leden heb leren kennen, en goed bevriend ben geraakt met een stel dat ook allebei lid is, heb ik me over laten halen. Ik zal beginnen met een ‘Imperial Officer’ uniform, en wie weet waar dat toe leidt… Ach, het is allemaal voor de gezelligheid, voor het goede doel, en je komt nog eens ergens op die manier. (Wie had dat ooit gedacht, dat ik nog eens in contact zou komen met mijn ‘geeky side’…)

Wat is er nog meer te vertellen? Oh ja, we hebben sinds kort een nieuwe aanwinst in de kelder. Al vanaf het begin hadden we het idee om, als we de basement ‘finished’ hadden, er een ‘theater room’ van te maken. Maar: we hebben nu in de woonkamer de 55 inch TV staan, en hebben bij de bouw al de surround sound bekabeling laten trekken – zonde dus om dat niet te gebruiken. En zo ontstond het idee om van de kelder een ‘game room’ te maken. En wat hoort er in een ‘game room’? Juist, een pool tafel. En zo geschiedde het: na een korte stop bij een pool tafel winkel en niet $3000 uit willen geven aan een nieuwe tafel besloten we om op craigslist te kijken (een soort marktplaats.nl, zeg maar), waar we een hele mooie tafel vonden voor een fractie van de prijs. Samen met mijn vader en Anna’s vader zijn we op een zondagochtend de tafel gaan halen, en sinds vorige week is hij helemaal speelklaar.

Pool Tafel

We hebben vloerbedekking gelegd, we hadden er al twee driezitsbanken, een koelkast en een magnetron staan, en vanavond ga ik nog ons dart board ophangen en gaan we onze ‘bar’ inrichten – zo hebben we ineens een hele leuke ruimte om met vrienden (of alleen) een avond lol te kunnen hebben. De kelder is nog niet ‘finished’, maar het is nu in ieder geval een bruikbare ruimte geworden.

Zoals jullie zien, alles gaat nog helemaal prima met ons. Ik zal proberen weer wat vaker te gaan schrijven zodra de dingen op het werk weer wat meer onder controle zijn, maar aangezien ik dat al eens vaker heb gezegd zal ik geen garanties geven…

Zo, tot zover deze snelle update, want nu moet ik naar huis – ik zit nog op mijn werk – ik moet een dart board gaan ophangen…

Tot snel!

7 Responses to “Eindelijk! Een update!”

 1. Wies

  He,he, daar was je weer. Fijn dat alles goed gaat. De pooltafel had ik al op de feestboeksite van je vader gezien.

 2. Monique

  Goed te horen dat jullie het goed hebben daar. Groetjes uit Spanje!

 3. Annemiek

  Dat ziet er leuk uit. Grappig dat er zo’n Star Wars club is!

 4. Tine

  Hoi, volg jullie ook al lang en dacht iid ook al dat er iets slechts gebeurd was ofzo. Nou gelukkig niet. Lees graag je verhalen. Groetjes Tine.

  Btw de star wars club lijkt me ook erg leuk.

 5. RNA

  Ik stond op ‘t punt je een bericht te sturen of je de handdoek in de ring had gegooid. Gelukkig alles goed, zeker gezien de mooie game room. Enige jaloezie aan deze kant ;-) !

 6. Paul

  Dus, doargoan Dennis, vur leze ut geer.

 7. Leo Smeets

  Dennis, Hoe is het? Druk, druk,druk?
  gr.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.