Geen nieuws. Of toch…?

Op de een of andere manier kan ik maar moeilijk mijn belofte houden om regelmatiger te schrijven. Het heeft niets met luiheid te maken (hoewel dat iets is dat mij niet onbekend is), maar het heeft meer te maken met het feit dat er momenteel zo weinig gebeurt dat het beschrijven waard is.

Eens kijken, wat is er zoal gebeurd de afgelopen twaalf dagen? Hmmm…

De lange ijspegels buiten het badkamerraam zijn uiteindelijk zo’n goede 75 centimeter lang geworden, voordat ze aan de dakrand zodanig waren gesmolten dat ze afbraken.

En tja, dat is eigenlijk zo’n beetje het meest spraakmakende wat er in ons leventje is gebeurd gedurende de afgelopen twee weken.

Anna heeft gelukkig weer een beetje meer lol in haar werk nu ze het een en ander eens goed heeft kunnen bespreken. Men had haar gevraagd of ze eventueel interesse had voor een functie in een andere winkel, maar daar heeft ze nee op gezegd. Het zou nauwelijks meer betalen, maar zou wel betekenen dat ze drie kwartier enkele reis zou hebben (en dat is dan nog zonder verkeersdrukte). Met andere woorden, het is het gewoon niet waard. Ik ben in ieder geval blij dat ze zich weer een stuk beter voelt.

En verder? Verder is er eigenlijk niets bijzonders te melden.

Of toch?

Jawel, er is wel degelijk nog iets te melden, maar ik kan daar helaas nu nog niets over zeggen. Meer duidelijkheid zal waarschijnlijk maandag volgen (en nee, “we” zijn niet zwanger, voor het geval je dat zou denken).

Dus:

Wordt vervolgd…

One Response to “Geen nieuws. Of toch…?”

  1. Paul

    Gefeliciteerd met je promotie!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.